× Što radimo Rješenja i usluge Reference Karijere Kontakt EN

Intranet rješenja

Intranet rješenja predstavljaju skup rješenja za efektivnije obavljanje svakodnevnih ili povremenih poslovnih aktivnosti. Smanjuju potrebno vrijeme za provođenje aktivnosti, bez potrebe višestrukog unašanja istih podataka, a s obzirom na prava korisnika omogućuju korištenje upravo onih rješenja koja su mu dodijeljena. Neka od ključnih rješenja navedena su u nastavku

e-Learning

Rješenje omogućuje brzo i jednostavno kreiranje edukativnog sadržaja, izvođenje edukacije i suradnju korisnika te provjeru znanja uz izvještavanje o provedenim edukacijama. Edukativni sadržaji mogu se pohraniti u različitim formatima za kasniju upotrebu i prikaz, a izvještaji se mogu pregledavati prema unaprijed zadanim kriterijima u tabličnom i grafičkom obliku.

Korporativni portal

Korporativni portal središnje je interno radno mjesto svih zaposlenika u poduzeću. Predstavlja elektroničko radno mjesto zaposlenika, skupina zaposlenika, organizacijskih cjelina, poslovnih cjelina i cijele organizacije. Obuhvaća pretragu svih sadržaja, organiziranje sadržaja te prikaz koji odgovara poslovnim potrebama.

Upravljanje godisnjim odmorima

Rješenje predstavlja elektronički sustav za upravljanje godišnjim odmorima, slobodnim danima i plaćenim dopustima. Omogućuje predaju zahtjeva za godišnji odmor, slobodni dan ili plaćeni dopust, odobravanje odgovornih osoba, generiranje odgovarajućih dokumenata odobrenja i njihovo urudžbiranje. Rješenje je usklađeno s praznicima i vikendima, kolektivnim godišnjim odmorima te prati broj iskorištenih dana za svakog zaposlenika

Upravljanje projektima i zadacima

Rješenje za upravljanje projektima i zadacima omogućava jednostavnije praćenje projekata, dodavanje aktivnosti i zadataka na pojedinim aktivnostima, uz praćenje zaduženja i izvršenja pojedinih zadataka.